6 تکنیک برای سئو سایت آموزشی
6 تکنیک برای سئو سایت آموزشی
فرایند سئو سایت آموزشی
هدف از نوشتن این مقاله، کمک به شما برای بهبود سئو سایت تان و هم راهنمایی جهت بهبود نرخ تبدیل است. بنابراین در میان تکنیک ها ممکن است مواردی را بخوانید که به طور مستقیم به سئو ربط ندارد اما قطعا باعث افزایش فروش و برندسازی بیزینس شما خواهد شد.
1. تحقیق کلمات کلیدی
اولین قدم از سئو هر نوع وب سایتی، تحقیق کلمات کلیدی است. در این فرایند به کمک یک سری ابزار و البته تخصصی که داریم، سعی میکنیم تمامی کلمات مرتبط به کسب و کار را پیدا کنیم. مثلا تصویر پایین را مشاهده کنید:
همانطور که در تصویر هم مشخص است، در اینجا ما به کمک ابزار keywordtool تعداد زیادی کلمه کلیدی پیدا کردیم که باید در یک سایت آموزشگاه آشپزی روی آنها کار کنیم.
هر چه کلمات کلیدی بیشتری را در این مرحله پیدا کنید، دست تان برای تولید محتوا بازتر است و میتوانید کلمات بیشتری را پوشش بدهید. به این ترتیب عملا تعداد زیادی مخاطب را به کسب و کارتان جذب و سپس آنها را به شرکت کننده کلاس ها یا خریدار دوره های تان تبدیل میکنید.
2. اعتماد جذب کنید
در یک کسب و کار آنلاین بسیار مهم است که بتوانید در نگاه اول اعتماد مخاطبان را جلب کنید تا آنها هم با خیال راحت اقدام به خرید محصولات (خرید دوره های آموزشی یا شرکت در کلاس ها) کنند. اما سوال پیش می آید که چطور اعتمادسازی کنیم؟
- اول از همه صفحه درباره ما و سپس تماس با ما سایت را بنویسید،
- در صفحه تماس با ما آدرس دقیق کسب و کار و شماره ثابت خود را بنویسید،
- در بخش فوتر هم آدرس و شماره تماس را قرار بدهید،
- حتما برای گرفتن نماد اعتماد اقدام کنید ( اینماد | ساماندهی | نماد اعتماد درگاه پرداخت خود )،
تا اینجای کار توانستید به مخاطبان ثابت کنید که شما یک کسب و کار واقعی هستید و مخاطب بعد از خرید، کلاهی سرش نمیرود. اما در ادامه باید اعتماد مخاطبان برای خرید هر محصول را هم جذب کنید. این بار چطور؟
- نظرات مخاطبان را در صفحه محصول قرار بدهید،
- ویدیو خودتان در حال آموزش دوره یا توضیح آن را در صفحه قرار بدهید ( ویدیو دمو )،
- از مخاطبان راضی بخواهید در ویدیو نظرشان در مورد دوره را توضیح بدهند و ویدیو را در صفحه محصول و شبکه های اجتماعی منتشر کنید،
- ضمانت نامه بازگشت پول در صورت نارضایتی برای محصول قرار بدهید،
- و…
مهم تر از همه اینها، متن صفحه محصول را با تکنیک های تبلیغ نویسی بنویسید نه صرفا متن و تصویر عادی تا احتمال خرید را افزایش بدهید.
4. برچسب الکی نزنید !
اگر مدتی با سایت های وردپرسی کار کرده باشید، احتمالا با چیزی به اسم برچسب آشنایی دارید. در واقع “برچسب یا تگ” چیزی است مثل همان دسته بندی، که میتوانید با آن محصولات و مقالات سایت تان را دسته بندی کنید. اما مشکل از جایی شروع میشود که شما به جای دسته بندی کردن محتواهای سایت با برچسب ها، از آنها به عنوان کلمه کلیدی استفاده کنید! تصویر پایین را مشاهده کنید:
در واقع وبمستر این سایت و البته خیلی از سایت های دیگر تصور میکنند اگر کلمات کلیدی شان را به عنوان برچسب به محتوا بزنند، این محتوا با دیگر کلمات هم سئو شده و قدرت میگیرد. اما واقعا اینطور نیست و اتفاقا یکی از رایج ترین اشتباهات در سئو سایت های آموزشگاهی استفاده اشتباه از همین برچسب ها است . پیشنهاد میکنم اگر کار با برچسب ها را بلد نیستید از آنها استفاده نکنید یا اینکه مقاله های زیادی در سایت خود منتشر کنید و در آینده اقدام به برچسب گذاری اصولی کنید.
5. از ویدیو مارکتینگ غافل نشوید
ویدیو مارکتینگ یکی از بهترین روش ها برای بازاریابی کسب و کار و البته جلب اعتماد مخاطبان است. برای اجرا کردن این روش، باید اقدام به انتشار ویدیوهای آموزشی در حوزه کاری خودتان در شبکه های اجتماعی و سایت کنید.
مثلا اگر در حوزه آموزش آشپزی فعالید، انتشار ویدیوهایی از نحوه پخت کیک، انواع دستور آشپزی و… در مرحله اول باعث شناخته شدن کسب و کار شما شده و در مرحله دوم کاری میکند مخاطبان راحت تر به شما اعتماد کنند.
نکته مهم: همانطور که در مقاله سئو و برندسازی هم گفتم، هر چه برند شما نزد کاربران شناخته تر شود، مخاطبان بیشتر نام تان را در گوگل جستجو کرده، بیشتر روی عنوان سایت تان در نتایج جستجو کلیک کرده و… . به این ترتیب گوگل متوجه اعتبار زیادتان میشود و نتیجه این است که در نهایت قدرت سئو سایت تان بسیار بالا میرود.
6. بک لینک بگیرید
تفاوت بسیار زیادی در سئو سایت با بک لینک و بدون بک لینک وجود دارد. بنابراین حتما برای اینکه نتایج بهترین بگیرید، از بک لینک هم استفاده کنید.