نمایش موقعیت مکانی بر روی نقشه در وردپرس
نمایش موقعیت مکانی بر روی نقشه در وردپرس
اگر شما یک وبسایت تجاری و شغلی دارید، داشتن یک نقشه از محل کارتان برای آن لازم است زیرا میتواند وبسایتتان را معتبر کند و باعث اعتماد بیشتر بازدیدکنندگان شود. امروز قصد داریم به شما چگونگی نمایش موقعیت مکانی بر روی نقشه در وردپرس را آموزش دهیم.
آموزش نمایش نقشه با افزونه نشان
1- نصب افزونه
نشان یک افزونه رایگان برای نمایش نقشه است که میتوانید آن را از مخزن وردپرس دانلود کنید.
برای دانلود و نصب افزونه نشان، در پیشخوان وردپرس، زیرگروه افزونه ها > افزودن، کلمه نقشه نشان(neshan) را جستجو کرده و سپس آن را نصب کنید.
یا اینکه از طریق دکمه زیر، افزونه را از مخزن افزونههای سایت وردپرس دانلود کنید و همان مسیر ” پیشخوان وردپرس، زیرگروه افزونه ها > افزودن “؛ به صورت دستی افزونه را آپلود کنید.
۲- شورت کد نقشه ها
پس از نصب و فعال کردن افزونه، در منوی اصلی پنل مدیریت وردپرس گزینهی جدیدی با عنوان نقشهی نشان افزوده میشود. از طریق این گزینه و آیتمهای زیرمجموعهی آن میتوانید لیست نقشههای ایجاد شده را مشاهده کنید. همچنین میتوانید از طریق ابزار تولید نقشه، یک مپ با استایل و خصوصیات موردنظرتان ایجاد و سپس از shortcode تولید شده در برگههای سایت خود استفاده نمایید:
۳- ایجاد نقشه جدید
برای ایجاد یک نقشهی جدید کافیست با انتخاب گزینهی ساخت نقشهی جدید وارد صفحهی ابزار تولید نقشهی نشان شوید. در این صفحه ابتدا باید API Key که از پنل توسعهدهندگان نشان به صورت رایگان دریافت کردهاید را در قسمت مربوطه وارد کنید:
4- پنل توسعه دهندگان نشان
با کلیک روی این لینک به طور مستقیم به سایت neshan.org هدایت میشوید. توجه داشته باشید برای استفاده از امکانات نقشه نشان میبایست ابتدا در سایت ثبت نام کرده و پس از تأیید ایمیل و شماره همراه میتوانید از قابلیت های نقشه استفاده کنید.
برای دریافت کلید APIای که نقشه را در صفحات وب نمایش دهد، روی قسمت” SDK نقشه وب ” کلیک کنید.
نکته مهم:
نقشه نشان ماهانه 50,000 تومان اعتبار رایگان برای بازدید نقشه اختصاص می دهد. با توجه به اینکه هزینه هر بار مشاهده نقشه یک تومان محاسبه می شود این مبلغ برای 50 هزار بازدید نقشه سایت کافی است. در صورتیکه تعداد بازدیدها از نقشه در سایت شما بیشتر از این مبلغ شود میبایست حساب خود را شارژ کنید.
پس از آن بر روی دکمه ایجاد کلید دسترسی کلیک کرده و یک نام برای کلید API مشخص کنید. همچنین برای استفاده کلید دسترسی در وب سایت، گزینه نقشه وب را انتخاب کنید. آدرس دامنه هایی که اجازه استفاده از این کلید دسترسی دارند را نیز در قسمت مشخص شده وارد کرده و اطلاعات را ذخیره کنید.
پس از انجام مراحل گفته شده در بالا یک کلید API در اختیار شما قرار میگیرد. این کد را کپی کنید، بعد از وارد کردن API Key نقشه فعال شده و میتوانید سایر تنظیمات مربوط به آن را به دلخواه خود تغییر دهید:
پس از ذخیره نقشه، یک کد کوتاه(Short Code) در اختیار شما قرار می گیرد. این کد کوتاه را در هر صفحه ای از سایت که می خواهید نقشه در آن نماش داده شود قرار دهید. پس از آن نقشه و موقعیت جغرافیایی مشخص شده در سایتتان نماش داده خواهد شد.
5- شورتکد نقشهی داینامیک نشان
برای ایجاد نقشهی داینامیک کافی است از شورتکد زیر استفاده کنید. پارامترهای مختلف این شورتکد نیز در ادامه معرفی میگردند:
[neshan-map-dynamic]
[neshan-map-dynamic api_key="YOUR_API_KEY" lat="35.700301″ lng="51.351953″ width="100%" height="400px" maptype="neshan"]
پارامترهای این شورتکد عبارتند از:
- api_key: کلید دسترسی Web SDK که از پنل توسعهدهندگان نشان دریافت کردهاید.
- lat: عرض جغرافیایی مکان مورد نظر به عنوان مثال 35.700301
- lng: طول جغرافیایی مکان مورد نظر به عنوان مثال 51.351953
- width: عرض نقشه که به دو فرمت قابل استفاده است. هم میتوانید بصورت درصد مقدار آن را ثبت کنید و هم به صورت پیکسل.
- height: ارتفاع نقشه که به دو فرمت درصد و پیکسل قابل استفاده است. اما توصیه میشود برای ارتفاع همیشه از واحد پیکسل استفاده کنید. به عنوان مثال 450px
- maptype: از طریق این پارامتر میتوانید استایل نقشه را مشخص کنید. در حال حاضر نقشههای نشان با چهار استایل زیبا و متنوع قابل استفاده هستند. این استایلها عبارتند از:
- neshan
- standard-day
- standard-night
- osm-bright