چیت شیت (برگه تقلب) استخدام

چیت شیت (برگه تقلب) استخدام
به سبک کتابهای خواندنی دامیز، ما هم برای شما برگه تقلب ساختهایم تا با نگاهی سریع به آن بتوانید در مواقعی که نیاز دارید نکتهوار از موضوع مطلع شوید، به این برگه مراجعه کنید.
چیت شیت یا برگه تقلب چیست؟
اصطلاح چیت شیت (Cheat Sheet) یا همان «برگه تقلب»، بیانگر روش سریع و آسانی است که عملکرد کلیدهای میانبر را به ما یادآوری میکند. بهطور کلی، به هر مرجع مختصر و مفید (یک یا دو صفحه)، شامل اصطلاحات، دستورات یا علائم چیت شیت گفته میشود. آنها نقش مهمی در استفاده سریع و مفید از نرمافزارهای کاربردی و حرفهای دارند
برگه های تقلب چه فایده ای برای من دارند ؟
برگه های تقلب به ما کمک میکنند تا یک چشم انداز کلی نسب به آن حوزه پیدا کنید و اگر زمانی نکته ای را فراموش کردیم با یک نگاه به برگه دوباره برایمان یاد آوری بشود.
از کجا میتوانم برگه های تقلب پیدا کنم ؟
گوگل منبع بسیار عظیمی از این برگه های تقلب را داراست که بیشتر شان مربوط به حوزه برنامه نویسی میباشد.
البته ما در آکادمی ایساتیس ، برای راحتی شما برگه تقلب هایی را آماده و منتشر میکنیم.
چگونه میتوانم برگه تقلب های شخصی بسازم ؟
به سادگی
- یک برگه کاغذ بردارید یا یک فایل متنی در رایانه خود ایجاد کنید
- موضوع اصلی را در سر خط بنویسید
- بعد برای هر نکته یک عنوان کوتاه بنویسید
- سپس خود نکته اصلی را بنویسید
- و در آخر یک توضیح کوتاه و مفید برایش بنویسید
برگه تقلب شما آمادست , میتوانید آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
برگه تقلب استخدام
1. دیدگاهتان را نسبت به استخدام تغییر دهید. استخدام وقت تلف کردن نیست. یکی از مهمترین کارهایی است که به عنوان مدیر انجام میدهید. پس وقت کافی اختصاص دهید.
2. قبل از استخدام وقت کافی اختصاص دهید و کارمند ایدهآل را با تمام جزئیات لازم مشخص کنید. قبل از استخدام باید بتوانید آن کارمند را در ذهن خود تصور کنید. مواردی مانند سن، محل زندگی و … را مشخص کنید.
3. بیشترین اهمیت را به خصوصیات اخلاقی داوطلب بدهید. 5 خصوصیت بنویسید که برایتان مهم است. اگر داوطلب از لحاظ خصوصیات اخلاقی عالی بود سراغ مهارتها و سابقه و … بروید.
4. مهارتها و تخصصهای لازم را بنویسید. با دقت بررسی کنید که کدام مهارتها باید در کارمند موجود باشد و کدام موارد را میتوان با آموزشهای کوتاه به او منتقل کرد.
5. مصاحبه استخدام را حداقل در دو مرحله انجام دهید. مرحله کتبی که با پر کردن فرم استخدام انجام میشود و مصاحبه شفاهی که بلافاصله بعد از قدم قبلی انجام میشود.
6. سوالات مهمتر و کلیدیتر را در فرم مصاحبه ننویسید. سوالات کلیدی را شفاهی بپرسید تا مخاطب جواب بهتر و درستتری بدهد.
7. در مصاحبه فقط بر گذشته شخص متمرکز شوید و سوالات را درباره گذشته بپرسید. چرا از کارهای قبلی خارج شده، بزرگترین مشکلش با مدیر قبلی چه بوده، بهترین همکارانش چه خصوصیاتی داشتند و …
8. سوالات غافلگیرکننده بپرسید؛ مثلا بپرسید: مهمترین دلیلی که باید شما را استخدام کنیم چیست؟ بهترین روزتان در محل کار قبلی چه روزی بوده است.
9. در صورت دریافت پاسخهای مبهم و کلی بدون هیچگونه تعارفی از داوطلب بخواهید موضوع را دقیقا توضیح دهد؛ مثلا میگوید محیط کار قبلی مناسب نبود. بپرسید: دقیقا منظورتان چیست؟
10. اگر از دید شما داوطلب مناسب است برای معرفی شرکت، او را به تمام همکاران معرفی کنید و بگذارید همکاران هر سوالی که خواستند از او بپرسند و سپس نظر بدهند.
11. اگر نظر همکاران هم مثبت بود بگویید تا هفته بعد خبر خواهیم داد و از او بخواهید در این هفته کار کوچکی انجام دهد؛ مثلا عضو سایتتان شود. بروشور شرکت را مطالعه کند و …
12. پس از یک هفته با او تماس بگیرید تا ببیند آن کار را انجام داده یا خیر. اگر جواب مثبت بود او را دعوت کنید برای یک ماه با شما کار کند و از اول تاکید کنید در پایان ماه هر دو طرف تصمیم میگیریم.
کلام آخر
در این مقاله از مجموعه آموزش های مدیریت و رهبری، ما دربارهی اهمیت استخدام صحبت کردیم و گفتیم که بهتر است، فرایند استخدام در چند مرحله انجام شود.
چقدر این پست برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.
دیدگاهتان را بنویسید